Herhuisvesting Fase 3

De vernieuwing van de Staalmanpleinbuurt gaat in fases. De laatste fase is aangebroken: Fase 3A en 3B, de Staalmanbuurt. Vanaf het najaar van 2017 worden de woningen van Fase 3A ingrijpend gerenoveerd. Dat kan niet in bewoonde staat, dus dat betekent dat de bewoners moeten verhuizen. In het Sociaal Plan is afgesproken dat zij in de buurt kunnen blijven wonen. Ze kunnen bijvoorbeeld verhuizen naar de nieuwbouw in Oever West (de nieuwe Henri Dunantbuurt), of naar een gerenoveerde woning in complex Staalman. Natuurlijk kunnen bewoners er ook voor kiezen om de Staalmanpleinbuurt te verlaten. Alle afspraken staan in de Herhuisvestingsbrochure, die alle bewoners hebben gekregen.

De Alliantie vindt het belangrijk dat bewoners die vanwege de vernieuwing moeten verhuizen, goed begeleid worden. Daarom is er het team Herhuisvesting, dat alle bewoners bezoekt. Tijdens zo'n huisbezoek bespreken de bewonersbegeleiders de verhuiswensen en -mogelijkheden.  

 

Bent u huurder in Fase 3 en gaat u verhuizen naar de nieuwbouw in Oever West?

Op de website van de Alliantie vindt u veel informatie over de woningen, zoals plattegronden en het afwerkingsniveau. Ook staan daar veel gestelde vragen en antwoorden. 

Project

Huurder van Fase 3 en vragen over de herhuisvesting? Neem dan contact op met het team Herhuisvesting: herhuisvestingstaalmanplein@de-alliantie.nl

Of bel de Klantenservice van de Alliantie: 088 00 232 00